Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Állatokhoz/kutyákhoz való kötődés

Állatokhoz/Kutyákhoz való kötődésünk! :) <3

 

Már egészen kiskorunk óta állatok vesznek bennünket körül.3-4 esztendős korunkban , meg is tanultuk , hogyan bánjunk velük...:)

Amikor megtudtuk mi az a felelősség , és szüleink is úgy látták már elég érettek vagyunk egy saját kisállathoz megkaptuk első kis kedvencünket... :)

Természetesen nagyon örültük. Hisz végre azt csinálhatjuk , amit szerettünk volna már nagyon-nagyon rég: Gondozhatjuk Álllatainkat :)

Ki milyen formában illetve méretben tehette ezt meg (mármint állatforma-méret).

Anettnak: Az ő kis kedvence , aki most kint van vele Németországba Oszi. Ő -ahogy látjátok/olvassátok- Egy szálkásszőrű Tacskó kan kutyus.
Majd amikor Anett hazautazik  Oszi nem jön vele, mert nem akarja összezavarni.Nekem(Léna) nagyon hiányzik már a kis Boszkó... De persze meg kell érteni , hogy NEM SZABAD ŐT  ÖSSZEZAVARNI!!!... , hiszen már megszokta az új helyet. De nem baj majd a legközelebbi adandó alkalommal... :)

 

Lénának: egy Dzsungáriai törpehörcsög volt első 'gondozható' kedvence. A hörii neve Dagi volt... Sajnos nem túl sok ideig ugrándozhatott Lénáéknál...:'( Mindössze 2 évig élhetett velük... :'( Nyugodj békében Dagi ! :(

Léna 1. kutyája egyébként egy Bendzsi nevű fekete puli , kan kutya volt!! Az angyalok vigyáznak mostmár rá... :(

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.